Tilly

Ik ben Tilly, nu ruim 35 jaar actief bezig met honden, zowel met die van mijzelf als die van andere mensen. Op de foto zie je me met Roos, een Duitse Herder waar ik jarenlang ontzettend van heb mogen genieten, maar die helaas onlangs is overleden.

In mijn jaren als assistente in de dierenartspraktijk heb ik niet alleen veel geleerd op medisch gebied, maar ook over hondengedrag. De communicatie van en met honden is iets waar ik me altijd al graag en veel mee bezig hield. Ik vind het een uitdaging om de begeleiders van honden de hondentaal te leren begrijpen en zo de relatie tussen baas en hond nog beter te maken.

In 2013 heb ik de opleiding Dogtrainer/Behaviourist bij Turid Rugaas met succes afgerond en sindsdien nog vele bijscholingen gevolgd. Naast het werken bij Akela richt ik mij vooral op mijn eigen bedrijf “Dog’s Turn“. Tijdens de hondentrainingen, begeleiding en gedragsconsulten die ik daar verzorg, werk ik volgens de stijl van Turid Rugaas en spelen hondencommunicatie en het natuurlijke hondengedrag een belangrijke rol. Sinds het voorjaar 2016 ben ik lid van de PDTE.

Bij Akela geef ik les in de Basisgroepen, en geef ik Puppycursus aan huis.

 

Reageren is niet mogelijk