Lisette

Ik ben Lisette en ben gediplomeerd kynologisch instructeur. Ik geef al meer dan 25 jaar les aan hondeneigenaren en hun hond. Bij Akela geef ik les in de puppycursus en de basiscursus. Verder ben ik ook degene die de mail en telefoon beantwoordt en ervoor zorgt dat de planning van de lessen goed verloopt. In november 2018 heb ik mijn certificaat behaald bij de International Dog Trainer Education van Turid Rugaas. Natuurlijk volg ik regelmatig een cursus of lezing en bezoek congressen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op kynologisch gebied en de nieuwste inzichten.

Honden zijn mijn passie maar minstens zo leuk vind ik het om mijn kennis te delen met de cursisten die bij ons komen om meer te leren over hun hond. Vandaar dat ik ook de theorieles voor mijn rekening neem en me verdiep in de achtergrond van de rassen die we op ons veld tegenkomen. Een voorkeur voor een bepaald ras heb ik niet, alhoewel ik een Markiesje natuurlijk geweldig vind. Maar dat is vooral omdat dit een ras is dat goed past bij mij en mijn gezin. Overigens vind ik rasloze honden minstens zo leuk en uitdagend om mee aan het werk te gaan.

Met Abby doe ik aan praktijkspeuren, inmiddels een grote passie van ons beiden. Maar we genieten ook van ontspannen wandelingen op de meest uiteenlopende plaatsen van natuurgebied tot winkelcentrum. En niet te vergeten van samen op de bank hangen!

Vanaf 2017 heb ik ook mijn eigen bedrijf “DogCompass“, waar ik priv√©lessen, puppybegeleiding aan huis en sociale wandelingen geef. Ik ben lid geworden van de PDTE.

Reageren is niet mogelijk