Puppycursus

De puppycursus is bedoeld voor alle eigenaren die net hun pup in huis krijgen. De cursus bestaat uit 2 lessen van 1,5 uur. De eerste les wordt bij je thuis gegeven en de tweede les wordt op het veld van Akela (adres: Benthem 3 in Bakel) gegeven.

Zodra je weet wanneer je pup bij je in huis komt kun je je opgeven. De puppycursussen worden gegeven op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. We geven de puppycursus bewust niet in de avonduren omdat de pups er dan al een hele dag op hebben zitten en willen slapen.

Het leven van een pup bij de nieuwe eigenaar is niet altijd gemakkelijk. Vaak mist hij zijn moeder en broertjes en zusjes. Alles is anders, de geuren,  geluiden en er zijn andere mensen. Het is dus flink wennen. Om deze nieuwe start zo aangenaam mogelijk te maken voor zowel pup als eigenaar is het aan te raden de puppycursus te doen.

We nemen de tijd om vragen te beantwoorden en vast een beetje te oefenen met bijvoorbeeld het naar buiten gaan aan een riem. Zindelijkheid en het alleen thuis blijven komen aan bod, net als bijtgedrag, spelen en socialisatie.

Verder leren we je veel over hondengedrag, waarom doet een pup wat hij doet en wat kun je er mee. Denk dan bijvoorbeeld aan: waarom gaat een pup zitten tijdens het buiten wandelen of waarom bijt hij soms heel hard in je benen of voeten als je loopt.

Prijs € 100,-

Wil je ook deelnemen aan de basiscursus bij Akela, dan raden we je aan je ook daarvoor zo snel mogelijk in te schrijven via het inschrijfformulier. We werken met kleine groepjes en vol is vol. Neem desnoods van tevoren even contact op, bij voorkeur via de mail om te vragen naar de mogelijkheden voor de basiscursus.

Reageren is niet mogelijk